В меню ресторану «Фламінго» понад 350 блюд, в тому числі 190 гарячих страв, більше 100 салатів і холодних
закусок. Гостям пропонується: 11 перших блюд, 24 — із свинини, 13 — з яловичини, 11 — з курки, 31 — з риби, а
також 12 гарнірів. А гурманам сподобається кожен із 12 шедеврів, що готуються на мангалі та в тандирі. Неможливо не скуштувати хоча б декілька із майже 100 десертів.
Свинина
- Медальйони свинні
- М’ясо «Фламінго»
- Вухо свинне приготоване на грилі
- Гомілка свинна
- Котлета свинна
- М’ясо «Від шефа»
- М’ясо «Манжур»
- М’ясо «Пікантне»
- М’ясо під гірчичним соусом
- М’ясо по-берлінськи
- М’ясо по-французьки
- М’ясо «Сова»
- М’ясо «Хрумтяче»
- Стейк приготований на грилі
- Шашлик приготований на грилі
- Порося запечене (на замовлення)
- Свинина з фенхелем (на замовлення)
Медальйони свинні
Коньяк, часник, вершки